Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svěží citrónový řez

2. 7. 2011

  • prášek do pečiva: 1/2
  • hladká mouka: 170 g
  • citronová šťáva: 1/2
  • nastrouhaná citronová kůra: 1
  • vejce: 3
  • cukr krupice: 150 g
  • tuk: 170 g
  • Ploleva:c.jpg
  • citronová šťáva: 1/2
  • cukr moučkový: 150 g

Postup:

Krok 1: Tuk,cukr a žloutky šleháme do pěny,přidáme kůru a šťávu z citrónu, prosátou  mouku s práškem do pečiva. Z bílků ušleháme tuhý sníh a zlehka vmíchám do těsta. Pečeme při teplotě 180 °C a po upečení polijeme polevou,kterou si připravíme z cukru moučka a citrónové šťávy.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář